Bemutatkozás
 

Vállalkozásunkat jelenlegi formában immár öt éve alapítottuk. Kedvező árfekvésünknek, gyors és precíz munkánknak köszönhetően, már több mint száz elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Nálunk a megrendelő az első, mert tudjuk, hogy nincs hatékonyabb reklám, mint az elégedett ügyfél. Munkáink jelentős részét ajánlások útján kapjuk (másik részét e weboldalon keresztül).

Jómagam kertészmérnök vagyok, tanulmányaimat a Corvinus egyetem (volt Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem) okleveles kertészmérnöki szakán végeztem 2004-ben, majd számos oklevelet szereztem (Hunter- summatrade, Nelson- aqvarex kft) automata öntözőrendszerek telepítésével kapcsolatban.

Nyújtott szolgáltatásaink:
- Automata öntözőrendszerek tervezése
- Automata öntözőrendszerek kiépítése, a vízforrás legyen akár kút, ciszterna vagy hálózati víz.
- Automata öntözőrendszerek szervizelése
- Automata öntözőrendszerek téliesítése, karbantartása.
 
Automata öntözőrendszerek mellett egyéb más kertépítéssel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk. Ha ez iránt is érdeklődik kérjük látogasson el a www.mindenamikert.hu (kertépítés) weboldalra.
 
       
 
Nagy Gábor e.v. Tel.: 0620-247-1011 ontozes@yahoo.com Bp. 1173 Újlak utca 14
Hunter automata öntözőrendszerek
toro automata öntözőrendszerek
Rainbird automata öntözőrendszerek
Nelson automata öntözőrendszerek
 
 
 
Index, automata öntözőrendszerek  
Automata öntözőrendszereket telepítő vállalkozásunk bemutatásaAutomata öntözőrendszerek felépítéseÖntözőrendszeres referenciákAutomata öntözőrendszer áraiAutomata öntözőrendszereket telepítő vállalkozásunk elérherősége