Automata Öntözőrendszerek Árai
 
 
Megpróbálunk némi tájékoztatást adni az automata öntözőrendszer telepítésénen árairól, költségeiről. Azonban négyzetméterre levetített árat sajnos nem tudunk adni, mert minden kert egyedi. Az árajánlat készítés terület pontos felmérését, és víznyomás, vízhozam mérést igényel. Budapesten és környékén az árajánat készítést díjmentesen és kötelezettségek nélkül elvégezzük az Ön kertjében is. Az ország más részén is, csak üzemanyagköltséget számolunk fel.
Az árat meghatározó tényezők:
-Terület alakja:
Hosszú, keskeny terület esetén több szórófej kell, mint egy szabályos négyszög esetében. Ehhez mutatunk egy példát. Mindkét terület kb. 73 m2

Jól látszik, hogy a szabályos négyszög alakú területnél a tökéletes lefedéshez elég volt 4 szórófej, míg a másiknál ugyanilyen lefedettséghez már 10 darab kellett (pirossal jelőlve a szórófejeket, kékkel az öntözési sugarakat).

Kanyargós, szabálytalan alakú kertek öntözése szintén több szórófejet igényelnek.

-A vízforrás:

Hálózati víz esetén: az zónák számát főleg a rendelkezésre álló vízmennyiség határozza meg. Kedvező vízhozam esetén, olcsóbb lesz az öntözőrendszer mert kevesebb zónára kell felosztani a területet.

Fúrt kút esetén: Kút és a szivattyú vízhozama ugyanúgy meghatározza a zónák számát és így az öntözőrendszer költségeit is, mint hálózati víz esetében. Homokos kút esetében egy hidrociklon beépítése plusz költséggel járhat.

 
Nagy Gábor e.v. Tel.: 0620-247-1011 ontozes@yahoo.com Bp. 1173 Újlak utca 14
Hunter automata öntözőrendszerek
toro automata öntözőrendszerek
Rainbird automata öntözőrendszerek
Nelson automata öntözőrendszerek
 
 
 
Index, automata öntözőrendszerek  
Automata öntözőrendszereket telepítő vállalkozásunk bemutatásaAutomata öntözőrendszerek felépítéseÖntözőrendszeres referenciákAutomata öntözőrendszer áraiAutomata öntözőrendszereket telepítő vállalkozásunk elérherősége